Hoeveel inch is mijn laptop

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe laptoptas is het ook fijn om zeker te weten hoe groot jouw laptop is. Zo weet je zeker dat de laptop goed in jouw nieuwe laptoptas past en dat de tas optimale bescherming biedt aan jouw laptop. Wanneer de laptoptas namelijk te groot is, is de kans op een beschadiging van de laptop groter. Maar hoe meet je het formaat van jouw laptop goed op? De meest verkochte laptops zijn 15.6 inch of 17.3 inch groot. Dit zie je ook aan het assortiment van Plevier Business Bags. Maar is jouw laptop ook dit formaat? Je hebt namelijk al laptops vanaf 10 inch. Het opmeten van je laptop werkt als volgt:

HET OPMETEN VAN JE LAPTOP

Klap je laptop dicht en gebruik een meetlint. Meet het diagonaal van je laptop nauwkeurig op. Dit kan gewoon in centimeters. Let op dat je niet alleen het scherm opmeet, maar dat je het diagonaal (van hoek tot hoek) van de gehele laptop meeneemt. Veel laptops hebben een dikkere rand om het scherm zitten. Wanneer je de hele laptop opmeet weet je zeker dat jouw laptop goed past in de nieuwe leren laptoptas. Wanneer je het formaat hebt opgemeten is het tijd om het om te rekenen naar inches. Dit is niet moeilijk. 1 inch = 2.54 centimeter.

Wanneer je het formaat van de laptop in centimeters deelt door 2.54 kom je uit op het aantal inch van je laptop.

KIES DE JUISTE LAPTOPTAS

Nu je het formaat zeker weet van je laptop komt het leuke gedeelte: een nieuwe laptoptas uitzoeken! Wanneer je kiest voor een leren laptoptas van Plevier ga je voor kwaliteit. Een leren laptop tas is stevig en duurzaam. Plevier maakt gebruik van het meest hoogstaande en kwalitatieve leer. Hierdoor wordt de laptoptas steeds mooier en biedt het zeer goede bescherming. Daarnaast is een leren laptoptas erg stijlvol en praktisch. Plevier laptoptassen hebben naast een gepolsterd laptop vak meerdere functionele vakken waardoor je genoeg ruimte hebt voor het opbergen van kabels, adapter, visitekaartjes, usb stick, pennen, telefoon en andere documenten. Ook zit er in elke tas een uitneembare leren Plevier sleutelhanger en een aantal damestassen is voorzien van een uitneembaar laptop vak. Hierdoor is de tas zowel naar werk/school ook goed te gebruiken in de vrije tijd. Bij het kopen van een Plevier tas voor uw laptop bent u verzekerd van jarenlang plezier. Welke stijl u ook zoekt, er is altijd een passende tas te vinden bij Plevier.

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk ook eens onze: Laptop sleevesBusinesstassen

Page Image