Over Plevier

Plevier® is een familiebedrijf dat al vanaf 1988 staat voor kwaliteit, authenticiteit en vernieuwing, waardoor het een echt premium merk is. Onze zakelijke laptoptassen worden in Nederland ontworpen en zijn handgemaakt. Het leer wordt met de grootste zorg uitgezocht en verwerkt, waardoor iedere tas een eigen identiteit heeft. De duurzaamheid van de Plevier businesstas zorgt voor jarenlang plezier en het leer zal door de tijd heen alleen maar mooier worden.

Een Plevier laptoptas is voorzien van allerlei multifunctionele vakken, zodat waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden. Zo hebben alle tassen een gepolsterd vak voor een laptop, een aantal tassen heeft een gepolsterd tablet vak en er zijn modellen die aan de achterkant twee ritsen hebben om de tas op een trolley te kunnen schuiven. De meeste damestassen zijn voorzien van een uitneembaar laptopvak om de tas ook te kunnen gebruiken in de vrije tijd. Ons streven is een perfecte businesstas voor iedere professional.

KWALITEIT

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze tassen, maar ook aan met wie wij samenwerken. Jarenlang hebben wij een zeer goede samenwerking met een fabriek die lid is van de Leather Working Group. De LWG is een non-profitorganisatie die verantwoordelijk is voor 's-werelds meest toonaangevende milieucertificering voor de leerindustrie. Daarnaast zijn zij ISO9000:2015 gecertificeerd, zijn alle leersoorten REACH FREE, plantaardig gelooid en Chroom VI vrij, alle accessoires nikkel vrij en ritsen van het merk YKK.